Hvorfor Sails?

Vi gør salgsprocessen nemmere med en ny filosofi

Salg er den vigtigste opgave i alle virksomheder. Sails gør salgsprocessen nemmere og mere overskuelig med en ny tilgang.

Kom igang nu

30 dage gratis - kræver ikke kreditkort

Mere overblik – mere salg – mere værdi

Sails er et dedikeret salgsystem der hjælper dig til at gøre din salgsproces så nem og overskuelig som mulig. Vi er ikke et økonomisystem, og derfor kan vi holde vores fokus 100% på salgsprocessen. I stedet integrererer vi med (næsten) alle økonomisystemer og sørger for at dine faktura bliver bogført nemt, enkelt og automatisk.

Sails gør din salgsproces enkel.

Salg er en lappeløsning i dit økonomisystem

Moderne økonomisystemer er proppet til randen med features, men fokus er på bogføring og økonomi. Ofte er styring af salgsprocessen og indkøb et tillægsmodul og en lappeløsning, der begrænser din salgsproces mere end det gavner den.

Det der mangler, er en ny frisk tilgang som er født ud af et andet perspektiv. En helt ny filosofi med udgangspunkt i salgsprocessen. Den har Sails. Med en stjerneklar vision, fokus på salg- og indkøbsprocessen og et nyskabende design hjælper vi dig med at gøre salgsprocessen hurtigere og lettere.

Du sælger hver dag - software skal ikke stå i vejen for dig. Det skal i stedet hjælpe dig med at opnå dine mål.

Det hjælper Sails dig med.

Sails gør din salgsproces enkel.

Regnearket er blevet en flaskehals

I mange år, har regneark været motoren for de vigtigste processer i virksomheder, og opfattelsen er at de mange regneark har løst vores problemer. Men det har de ikke. Idag er regneark blevet en flaskehals, mere uoverskuelig end nogensinde og mere frustrerende end nogensinde. Og det bliver værre endnu.

Dine regneark er fuld af værdifuld data, som du ikke har en jordisk change for at finde eller dele med andre, når størrelsen vokser. Du kan ikke samarbejde i dit regneark og du er altid låst til dine tabeller, som typisk er opsat af struktur-fascisten på dit team, der sørger for at ingen andre kan vedligeholde regnearket. Det er dårligt for din salgsprocess.

Det er tid til at kæmpe imod. Tid til at tage kontrol over din salgsproces, og ikke være begrænset af tabeller og komplekse beregninger. Det er på tide at stå sammen - så alle kan være med og alle kan opnå dine salgsmål.

Det er Sails.

Vores filosofi

Mens resten af industrien er gået i stå over komplekse, uoverskuelige løsninger med alt for meget rod, bygger vi Sails på en række fundamentale idealer. Her er hvad vi tror på, hvad der betyder noget for os. Her er Sails filosofien.

Mindre software - mere værdi

Software hjælper med at løse problemer. Men for meget software skaber nye problemer. Det handler om at løse det som giver mening og det som skaber værdi. Sails er small-tech i en verden domineret af large-tech. Vi holder os fast på at være præcise og løsningsorienterede - uden at sætte det hele over styr med overdimensioneret software.

Vi lappeløser ikke problemer

Vi tror ikke på lappe-løsninger, men bygger i stedet arbejdsgange der giver mening. Derfor er vi også kritiske overfor nye features - indtil de har bevist deres værdi. Det sikrer at du ikke får et ubrugligt stykke software der er fyldt til randen med tilfældige features.

Standarder over konfigurationer

Du burde ikke skulle igennem hundredevis af forskellige indstillinger og skærme for at konfigurere dit salgssystem så det passer til dit basale behov. Sails bruger en mere menneskelig tilgang med indbyggede arbejdsgange, simple indstillinger, naturlig navigation og standardiserede skabeloner.

Mindre kompleksitet, mere fleksibilitet

Komplekse salgssystemer med avanceret email-markedsføring, avanceret website-tracking, hundrede forskellige salgs-pipelines. De mener alle at de gør arbejdet lettere og mere fleksibelt. Det er vi ikke enige i. Det bliver simpelthen for svært at bruge. Og det som det skal gøre bedst, at styre salgsprocessen, det bliver de ligepludselig ikke så gode til. Vi tror i stedet på at mindre kompleksitet betyder mere fleksibilitet.

Du ejer din data

Vi tror på åbenhed. Den data som er i Sails, er ikke vores. Den er til låns, så vi kan gøre livet lidt lettere for dig. Det er dig der ejer din data, og du vil altid kunne få den ud. Det skal være muligt at vokse og ændre sig. Derfor er det også vigtigt at du kan få den data der tilhører dig.

Tag handling.
Opnå mere.

Vores kunder elsker Sails, fordi det forsimpler deres salgsarbejde og ikke står i vejen. Det er for alle handelsvirksomheder der ønsker bedre resultater. Lyder det som dig? Så lad os komme igang!

Kom igang nu

30 dage gratis - kræver ikke kreditkort

Snak med os
sails

Hav en fantastisk dag.

Sails er designet og udviklet af Nexagon.

Copyright © 2021 Nexagon ApS. Alle rettigheder forbeholdes.